Webkracht


Spoorlaan 334 Spoorlaan 334 3038 CC Tilburg
085 888 3330 Klik om te bellen

Over Webkracht

Slimme en solide weboplossingen

Een full-service webbureau dat jouw organisatie helpt met webdesign, webapplicaties, hosting en internetmarketing.

Bedrijven online helpen uitblinken
We maken krachtige maatwerkwebsites sinds 1999. Snel schakelen, korte lijnen en strakke deadlines? No problemo. Vlekkeloos werkend, makkelijk te onderhouden, vindbaar en volledig responsive? Vanzelfsprekend! Vanuit Tilburg helpen we je aan online resultaat.

Dat doen we niet alleen webdesign, webshops of webapplicaties, maar ook met advies op het gebied van marketing, SEO en social media. Natuurlijk doen we daar ook de hosting en e-mail, beheer van je applicatie of onderhoudscontract bij.

Ons verhaal
Eind jaren '90 begon het avontuur van Webkracht in Rotterdam. Enthousiaste pioniers vonden elkaar en richtten een van de eerste webbureaus in Nederland op. Algauw werd er gewerkt met aan interessante klussen voor onder andere Gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Rotterdam Festivals.Ruim 20 jaar later is Webkracht uitgegroeid tot een solide webbureau, opererend vanuit Tilburg.

We helpen een groot aantal klanten uit diverse branches en hebben met ons vaste team van ontwerpers en ontwikkelaars meer dan 300 websites opgeleverd. Benieuwd wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Kijk verder bij onze diensten of laat ons wat horen, leuk!

Sponsoring
Een belangrijke waarde binnen Webkracht is het helpen van anderen. Organisaties die succesvoller of beter worden met onze hulp. Die het, dankzij onze diensten, hulp of kennis, nèt wat beter doen dan zonder. Daar worden we gelukkig van. En de organisaties die we sponsoren ook.

Zo hielpen we de afgelopen jaren Voedselbank Rotterdam, Stichting Poetry International, Fietsen voor de Buurvrouw en Vicks Blue Winterplein aan een goede en betaalbare website. Voor non-profit organisaties hanteren we namelijk aangepaste tarieven, waaronder altijd korting op webhosting en een CMS-website, waaronder ook een Exolog-licentie, van 50%.

Als je interesse hebt, neem dan vooral contact met ons op om te kijken of we jouw non-profit organisatie verder kunnen helpen.

Solide en slimme weboplossingen

Webkracht in het kort

Diensten

Applicatieontwikkeling
Bouw en onderhoud van webapplicaties
Bouw en onderhoud van websites
Bouw en onderhoud van webwinkels
Consultancy
Grafisch ontwerp
Internetmarketing
Maatwerkoplossingen
Mobiele applicaties
Programmeren op projectbasis
Projectbegeleiding
Seo
Software development
Technisch programmeren
UX Design
Visual design
Webdesign

Producten

Cloud diensten
Cms
Co-location
Dedicated servers
Domeinregistratie
E-mailmarketingpakket
E-mailservice
Hosting
Platform as a Service (PaaS)
SSL Certificaten
Virtuele servers

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Team

Onze locatie

Webkracht


Spoorlaan 334 Spoorlaan 334 3038 CC Tilburg
085 888 3330 Klik om te bellen