Uniserver Internet BV


Robijnstraat 3 1812 RB Alkmaar
0725725646 Klik om te bellen

Over Uniserver Internet BV

Als Nederlandse kwaliteits Cloudprovider met Nederlandse infrastructuur en 24/7 helpdesk heeft Uniserver inmiddels bewezen een uitstekende Cloud partner te zijn voor IT-specialisten die ter invulling van hun datacenterbehoeften meer zoeken dan samenwerking met een traditionele webhoster. Via een partnerportfolio van diverse vooraanstaande Nederlande IT partijen bedient Uniserver eindklanten in het MKB en voeren wij onze bedrijfsvoering vanuit een gemeenschappelijk belang met onze partners. Inmiddels hebben we meer dan 800 Cloud projecten opgeleverd en komen hier dagelijks nieuwe projecten bij. Totaal bedient Uniserver 8.000 klanten.

Uniserver is in maart 2000 opgericht door haar huidige directie en heeft in deze jaren een stabiele, doch flinke groei doorgemaakt. Uniserver bedient de Nederlandse IT markt en onderscheidt zich door haar klantgerichtheid, efficiency en innovatie in de markt. Uniserver werkt op basis van ISO standaarden en verwacht in Q3-2011 volledig ISO 20.000 gecertificeerd te zijn. Binnen Uniserver is een Change Advisory Board waar wekelijks changes en problems op omgevingen worden besproken.

Uniserver wil IT partijen in staat stellen de gang naar het datacenter te maken. Hiervoor biedt Uniserver uitgekristalliseerde Cloud diensten welke direct inzetbaar zijn voor de beste prijs/ kwaliteitverhouding. Uniserver is de partij die op de achtergrond de infrastructuur levert waarop bedrijven in Nederland haar IT draaien.

Uniserver Internet BV in het kort

Producten

Dedicated servers
Hosting
Platform as a Service (PaaS)

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Uniserver Internet BV


Robijnstraat 3 1812 RB Alkmaar
0725725646 Klik om te bellen