Snakeware


Veemarktplein 1 8601 DA Sneek
0515-431895 Klik om te bellen

Over Snakeware

Altijd al de beste willen zijn

Als kind al, maar zeker sinds 1995 toen wij met Snakeware van start gingen. Of u nu zoekt naar doordachte vormgeving, hoogwaardige .Net techniek of ons toonaangevende content management systeem Snakeware CMS Enterprise.

Feit is dat u met ons een betrouwbare en klantgerichte internetpartner in huis haalt die altijd de beste wil zijn. Wij zijn een internetbureau dat met Snakeware CMS Enterprise één van de beste content management systemen* levert en vele honderden klanten daarmee veel toegevoegde waarde biedt.

Snakeware CMS Enterprise is een state-of-the-art content management systeem van een trots en inventief internetbureau uit Friesland, dat al 17,5 jaar een reputatie hooghoudt op het gebied van creatie en innovatie. Voor u als beslisser, voor uw medewerkers en zeker voor de vele gebruikers van uw nieuwe website, intranet of online applicatie willen wij het beste bieden.

Snakeware creëert niet alleen precies die site die bij u, uw klanten en bezoekers past, maar heeft ook oog voor de wereld waarin u leeft en de innovaties van morgen. Met de ontwikkeling van de Snakeware CMS Enterprise.Net software is de lat nog eens flink hoger gelegd. En dat merkt u direct: ons CMS is veelzijdiger, gemakkelijker en gebruiksvriendelijker tegen een aantrekkelijke prijs wat resulteert in meer functionaliteit, lagere kosten en meer rendement voor u. Met de ingebouwde mogelijkheden voor Search Engine Optimization (SEO) en vele social media mogelijkheden gaat Snakeware met Snakeware CMS Enterprise zelfs nog sneller op weg naar de complete content management marketing suite.

Bij een compleet content management systeem als Snakeware CMS Enterprise en daarop gebaseerde sites hoort natuurlijk ook een complete service. Iets waarop u bij Snakeware kunt rekenen. Zo is er voor klanten van Snakeware een uitstekende helpdesk, wordt er jaarlijks een relatiedag georganiseerd en komen wij minimaal eens per jaar bij u langs om de samenwerking door te spreken en in een gezonde discussie naar de toekomst te kijken. U profiteert van talloze voordelen, zoals gratis updates van Snakeware CMS Enterprise en wij bieden u veel toegevoegde waarde in kennis en praktische oplossingen. Verder houden wij u via nieuwsbrieven op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Snakeware, inclusief ‘tips en tools’ om uw site in optimale conditie te houden. Want ook als u na lancering de zorg van uw site van ons overneemt, blijven wij graag betrokken.


Foto's

altijd al de beste willen zijn

Snakeware in het kort

Diensten

Applicatieontwikkeling
Bouw en onderhoud van websites
Consultancy

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Snakeware


Veemarktplein 1 8601 DA Sneek
0515-431895 Klik om te bellen