Slampaq Internet Solutions BV


Kelvinstraat 15a 6003 DH Weert
0495544644 Klik om te bellen

Over Slampaq Internet Solutions BV

BUREAU VOOR ONLINE SUCCES

WEBSITES | WEBSHOPS | WEBAPPLICATIES
met de beste ONLINE MARKETING

Wij hebben vooral de techneuten en vakspecialisten in dienst. Die bijna geeky collega’s die praktisch alles van hun vakgebied weten en daar uren over kunnen praten. Soms doen we dat ook (in trainingen en lessen), maar toch zijn we altijd gewoon praktisch en concreet. We overtuigen met kennis en onderbouwen met analytics en onderzoeken.

Bent u opzoek naar een nieuwe website op WordPress of Craft CMS of maatwerk software bijvoorbeeld gebaseerd op het Laravel framework, wij hebben de juiste mensen om technisch en vanuit marketing oogpunt een succes te maken van uw project.

Als allround software ontwikkeling en internet marketing bureau levert Slampaq Solutions BV uit Weert hoogwaardige internetoplossingen. Of het nu gaat om maatwerk webapplicaties of mobiele apps, onderscheidend webdesign, effectieve zoekmachine optimalisatie of een hoogwaardig Content Management Systeem (CMS zoals Craft of WordPress). Wij realiseren websites, webwinkels en online software die daadwerkelijk meer rendement voor uw bedrijf opleveren. We gaan daarbij een stap verder en adviseren u standaard over internet marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en over de conversie mogelijkheden van in uw webdesign of webshop.

 

Full service software ontwikkeling & internet marketing bureau

Slampaq Internet Solutions BV in het kort

Diensten

(online) Marketing
Applicatieontwikkeling
Bouw en onderhoud van webapplicaties
Bouw en onderhoud van websites
Bouw en onderhoud van webwinkels
Consultancy
Internetmarketing
Leadgeneratie
Sem
Seo
Software development
UX Design
Webdesign

Producten

Cms
Dedicated servers
Hosting
Platform as a Service (PaaS)
Virtuele servers

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Slampaq Internet Solutions BV


Kelvinstraat 15a 6003 DH Weert
0495544644 Klik om te bellen