QDC Internetservices


Ceintuurbaan 26a 8024 AA Zwolle
0703271259 Klik om te bellen

Over QDC Internetservices

QDC is leverancier van hoogwaardige en betrouwbare internetdiensten voor de zakelijke en professionele markt. Daarnaast hebben wij ook een beperkt aantal klanten uit de particuliere markt.

Met meer dan 5000 klanten en 20.000 geregistreerde domeinnamen is QDC één van de grotere Internet Service Providers van Nederland. Wij beheren meer dan 20 servers voor onze klanten, van dedicated Servers tot VPS-en en Shared Hosting omgevingen. Hiernaast bieden wij diverse e-mailoplossing, zoals Microsoft 365 en IMAP mailboxen.

Naast een goede dienstverlening zijn wij ook altijd bereid om mee te denken met vraagstukken van onze klanten, zodat wij de klant servicegericht kunnen adviseren omtrent de IT-wensen. Hierbij valt te denken aan diverse vormen van beveiliging, zoals SSL, DNSSEC, DMARC etc. 

Wij zijn gevestigd in Zwolle, maar onze klanten komen uit heel Nederland en België. Doordat wij ons goed vertegenwoordigen op het Internet, zijn wij altijd goed te benaderen. Wij zijn tijdens kantooruren altijd telefonisch te benaderen en buiten kantooruren behandelen wij uw vragen persoonlijk per e-mail.

Naast een goede relatie met onze klanten, eisen wij een minstens even goede relatie met onze leveranciers. Zo kunnen wij van QDC u altijd voorzien van hoogwaardige service en kwaliteit, doordat wij dit ook verwachten van onze leveranciers.

Foto's

QDC Internetservices in het kort

Diensten

Beveiliging en privacy
Bouw en onderhoud van websites
Bouw en onderhoud van webwinkels
ICT-oplossingen
Webdesign

Producten

Cloud diensten
Dedicated servers
Domeinregistratie
E-mailservice
Hosting
Office 365
Spam Firewall
SSL Certificaten
Virtuele servers

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

QDC Internetservices


Ceintuurbaan 26a 8024 AA Zwolle
0703271259 Klik om te bellen