Optimus Online


Barbiershoeve 269 7326 DE Apeldoorn
055 700 9716 Klik om te bellen

Over Optimus Online

Een nieuwe website, waar begin je? Hoe vind je de partij die bij je past en welke andere partijen heb je nodig? Wat heb je als eerste nodig? Begin je bij een webdesigner of webdeveloper, de fotograaf of de tekstschrijver? Het is een proces waar veel meer bij komt kijken dan je in eerste instantie denkt. Daardoor kost het lanceren van een nieuwe website vrijwel altijd veel meer tijd dan verwacht. Je zal echt niet de eerste zijn die met weken, maanden of zelfs jaren(!) vertraging een nieuwe website klaar heeft. Geen nood, je hebt 'm gevonden: de regisseur van je nieuwe website.

We maken een goede start door alles in kaart te brengen en de juiste partijen bij je nieuwe website te betrekken. En: we houden rekening met SEO. Je wilt natuurlijk ook vindbaar zijn in de zoekmachines en dat is dan weer ons specialisme. 

We zorgen samen dat je een nieuwe website krijgt die ook echt voor je werkt. Focus op:

  • Vindbaarheid in de zoekmachines door SEO
  • Gebruikersvriendelijkheid en gebruiksgemak, ook wel UX en UI
  • Een website die is ingericht om bezoekers om te zetten in klanten: CRO

Wil jij een website die vanaf de basis goed staat? Dan kies je voor 'SEO from Scratch - jouw websiteregisseur' van Optimus Online.

LET OP: wij bieden webdesign en bouw en onderhoud van websites en webshops aan, omdat wij jou durven te garanderen dat we de beste partij voor jou weten te vinden. Wij bouwen niet zelf, maar maken gebruik van een uitgebreid netwerk aan webdesigners, webdevelopers en websitebureaus, zoals we ook vele andere disciplines uit ons netwerk halen. 

Bij Optimus Online is het one-stop shopping, waarbij je per onderdeel de meest passende aanbieder krijgt, denk hierbij aan:

  • Website-bouwers, webdesigners
  • Tekstschrijvers, (SEO-)copywriters
  • Fotografen en videografen
  • Hostingbedrijven
  • Vertalers

Aan jou hoever wij gaan in de uitvoering. Wil je dat we het hele traject uit handen nemen of kies je voor een aantal specifieke onderdelen? Net wat jij wilt. Er is nooit een hapklaar aanbod, nieman is namelijk standaard. Dat ben jij niet, dat is je bedrijf niet en daarom zijn wij dat ook niet.

Nieuwsgierig geworden? Neem gewoon eens contact op. We staan je graag te woord en je krijgt altijd eerst gratis en vrijblijvend advies. Dat laat je toch niet liggen?

Foto's

Logo SEO-bureau Optimus Online

Optimus Online in het kort

Diensten

(online) Marketing
Bouw en onderhoud van websites
Internetmarketing
Maatwerkoplossingen
Projectbegeleiding
Seo
Webdesign

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Optimus Online


Barbiershoeve 269 7326 DE Apeldoorn
055 700 9716 Klik om te bellen