MeijerMedia - Internet & Reclame


Ruinerbrink 171 7812 RD Emmen
06 14439133 Klik om te bellen

Over MeijerMedia - Internet & Reclame

MeijerMedia ontwerpt en bouwt websites in alle soorten en maten, met als voornaamste doel het vergroten van uw online vindbaarheid en het verhogen van conversie. Voor vrijwel ieder budget bieden wij een passende oplossing op het gebied van website ontwerp, ontwikkeling en e-commerce. 

Responsive webdesign, uw website is geschikt voor alle apparaten!
Wij maken uw uw website uiteraard responsive indien gewenst. Een responsive website wordt optimaal weergegeven op tablet en mobiele apparaten. Dit komt ten goede van de gebruiksvriendelijkheid en vergroot dan ook het succes van een website.


Beheer uw website volledig met ons gebruiksvriendelijke CMS:

We leveren uw website inclusief een eigen ontwikkeld Content Management Systeem (CMS). Met behulp van dit CMS kunt u eenvoudig zélf uw website bijhouden. U hoeft hiervoor geen kennis te hebben van programmeertalen. Uiteraard bieden we gratis support bij het inrichten en bijhouden van uw website. Liever Wordpress als CMS? Geen probleem! Ook op het gebied van open-source hebben we de kennis en know-how in huis.

Een zoekmachine-vriendelijke website:
De websites die MeijerMedia maakt, zijn zoekmachine-vriendelijk. We bieden u alle mogelijkheden om uw website te optimaliseren voor indexering door Google en andere zoekmachines. Naast de technische mogelijkheden van het CMS, is de inhoud van de site ook belangrijk voor Google. De content van uw website moet dus optimaal zijn. Heeft u moeite met het schrijven van goede webteksten, of wilt u dat liever uitbesteden? Dan zijn wij u ook graag van dienst!

Social media inzetten?
Twitter, Facebook, Linkedin en overige sociale media kan op veel manieren ingezet worden maar vraagt voor iedere onderneming een andere aanpak. Social media inzetten voor uw onderneming? We bespreken de optimale strategie voor uw bedrijf graag met u.

Foto's

Independent Expat Finance - Website ontwerp en ontwikkeling CMS
Q-Legal - Logo, huisstijl en website ontwerp en ontwikkeling CMS
H&H Bodywear - Logo, huisstijl en website ontwikkeling.
Winebar on Wheels - Ontwerp logo, huisstijl, reclame, website en CMS.
Vergunningendienst West - Ontwerp logo en huisstijl, ontwikkeling website met CMS

MeijerMedia - Internet & Reclame in het kort

Diensten

Bouw en onderhoud van websites
Reclame en vormgeving

Producten

Hosting

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Logo MeijerMedia - Internet & Reclame

MeijerMedia - Internet & Reclame

MeijerMedia - Internet & Reclame


Ruinerbrink 171 7812 RD Emmen
06 14439133 Klik om te bellen