e-Active


Eekwal 4 8011 LD Zwolle
038 422 7847 Klik om te bellen

Symfony experts
Kwaliteit in coderen
Voor grote en kleine projecten

Over e-Active

Wat is e-Active?
Al meer dan 20 jaar ontwikkelt e-Active websites en webapplicaties voor het Nederlandse MKB. We zijn gevestigd aan de Eekwal, midden in het centrum van Zwolle. Door de jaren heen is ons bedrijf enorm gegroeid. Van twee studenten die werkten op een zolderkamer naar een hecht en professioneel team van 11 medewerkers. Toch blijft de basis van onze missie nog steeds hetzelfde; we bieden gebruiksvriendelijke IT-oplossingen voor het mkb door middel van betrouwbare en stabiele code.

Waarin is e-Active gespecialiseerd?
Bij e-Active zijn we gespecialiseerd in webtechnologie en content intensieve maatwerkoplossingen. Onze code is stabiel, up-to-date en flexibel. Bij het ontwikkelen van weboplossingen werken wij met Agile Scrum. Het gebruik van deze werkwijze geeft ons de mogelijkheid om flexibel en transparant te blijven tijdens al onze projecten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Waarom kiest u voor e-Active?
Met onze jarenlange ervaring zijn wij uw ideale partner in het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Wij weten wat nodig is bij het maken van stabiele content intensieve maatwerkoplossingen. Zo hebben wij al meer dan 200 klanten kunnen helpen met het realiseren van hun projecten. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u een duidelijk overzicht houdt tijdens de uitvoering van elk project.

Waarvoor kunt u bij e-Active terecht?
U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van diverse weboplossingen. We hebben vele jaren ervaring in het bouwen van content intensieve websites en maatwerk software. Wilt u bijvoorbeeld een website of webapplicatie die perfect aansluit bij uw wensen én bij uw bedrijf? Een complexe review- of vergelijkingssite? Een webshop met CB online koppelingen? Of een stabiele content-intensieve website? Geen probleem! Wij helpen u graag verder om uw online project te realiseren.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het regelen van hosting, het beschermen en beheren van digitale abonnementen, het uitbrengen van meerdere titels via ons multisite platform en zijn wij ook Symfony specialisten.

Heeft u andere wensen? Of heeft u hulp nodig met online marketing? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Code, Community, Commerce, Create

Foto's

Onze locatie aan de Eekwal

e-Active in het kort

Diensten

Applicatieontwikkeling
Bouw en onderhoud van webapplicaties
Bouw en onderhoud van websites
Bouw en onderhoud van webwinkels
Conceptontwikkeling
Consultancy
ICT trainingen
Maatwerkoplossingen
Nieuwsbriefmodule
Software development
Technisch programmeren

Producten

Cms
Dedicated servers
Domeinregistratie
Hosting
SSL Certificaten

Doelgroep

Bedrijven

Team

Artikelen

De verschillen tussen een maatwerk website en een kant-en-klare website

Een goede website is essentieel voor uw bedrijf, het is nou eenmaal uw online visitekaartje. Een goede website helpt bij het vergroten van uw online vindbaarheid en zorgt er ook voor dat klanten gemakkelijk...

Onze locatie

Logo e-Active

e-Active

e-Active


Eekwal 4 8011 LD Zwolle
038 422 7847 Klik om te bellen