e-Active


Eekwal 4 8011 LD Zwolle
0384227847 Klik om te bellen

Over e-Active

Al 15 jaar verzorgt e-Active webtechnologie voor uitgeverijen en mediabedrijven. In die jaren zijn we geleidelijk uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 200 klanten. Sinds augustus 2018 zijn we gevestigd aan de Eekwal in Zwolle, midden in het stadscentrum. e-Active bestaat uit een jong team van ongeveer 15 medewerkers.

Content-intensieve maatwerkoplossingen zijn onze specialiteit. Onze code is stabiel, up-to-date en flexibel. Het ontwikkelen van weboplossingen doen we met Agile Scrum, zodat we nog beter kunnen samenwerken en meer flexibiliteit en transparantie kunnen bieden. Zo kunnen we altijd inspelen op de onvoorspelbare toekomst.

Diensten en producten
Met onze ervaring in het bouwen van veeleisende websites zijn wij de ideale technische partij. Wij weten wat nodig is om digitale uitgaven draaiende te houden, en kunnen u helpen met content-intensieve websites. Wij helpen u ook graag met het realiseren van uw digitale mediaconcepten. Zo hebben wij de afgelopen jaren onder andere uitgebreide review- en vergelijkingssites gebouwd. 

Bovendien kunnen wij u goed helpen met het beschermen en beheren van digitale abonnementen, kunnen wij helpen met het in een korte tijd lanceren van meerdere nieuwe titels, bouwen wij koppelingen met CB online en verzrogen wij hosting en web-infrastructuur. Dankzij onze jarenlange ervaring met Symfony kunnen wij u goed helpen met uw huidige of nieuw te bouwen Symfony-website.

Heeft u andere wensen?
Ben u op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven staat? Neem dan contact op. Wij denken graag met u mee.content, community, commerce

Foto's

e-Active in het kort

Diensten

Applicatieontwikkeling
Bouw en onderhoud van webapplicaties
Bouw en onderhoud van websites
Bouw en onderhoud van webwinkels
Conceptontwikkeling
Consultancy
ICT trainingen
Maatwerkoplossingen
Nieuwsbriefmodule
Software development
Technisch programmeren

Producten

CMS
Dedicated servers
Domeinregistratie
Hosting
SSL Certificaten

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

e-Active


Eekwal 4 8011 LD Zwolle
0384227847 Klik om te bellen