Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Van Diemenstraat 410-412
    1013 CR Amsterdam
  • 0205305050
  • Website

Desk.nl Web-ontwikkelaar

Sinds 1994

Webontwikkelaar voor concept, design, ontwikkeling, realisatie en onderhoud van doordachte en houdbare online oplossingen. Met inbreng van kennis en ruim 20 jaar ervaring. Gericht op uw organisatie, uw doelstellingen en uw doelgroep, de internetgebruiker. Van website tot bedrijfskritische webapplicatie, met en zonder uitwisseling met andere systemen. Daar zit onze kennis en ervaring.

Korte open lijnen

Constructief eigenwijs om optimale oplossingen te ontwikkelen. Oversteken omdat klant en klantvraag leidend zijn. No-nonsense en open. Korte lijnen. We maken het overzichtelijk en beheersbaar. Met ruimte voor dialoog, herijking en voortschrijdend inzicht.

Ontwikkelen

Doen we graag op basis van inhoud. Direct aan tafel met een inhoudsdeskundige die uw idee of wens vertaalt naar concept, functionaliteit, oplossing, implementatie en impact. En bij opdracht verantwoordelijk blijft voor oplossing en implementatie.

Samenspel

Succesvol ontwikkelen is gebaseerd op het samenspel tussen opdrachtgever en Desk. Binnen Desk op het samenspel van de leads. Leads die vanuit hun discipline samen tot sterke oplossingen komen. Een samenspel dat al begint bij het concept.

Uw ontwikkelteam

Bestaat uit een combinatie van seniors (leads). Leads met minimaal 15 jaar ervaring en kennisopbouw binnen hun disciplines. Leads op het gebied van concept, functioneel ontwerp, webdesign, interactieontwerp, development en techniek. Samenwerkend vanuit hun disciplines.


Desk.nl Web-ontwikkelaar in het kort

Diensten

  • Bouw en onderhoud van websites

Doelgroep

  • Bedrijven