sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Werkwijze in de bouw

Bij de realisatie van een bouwkundig of civieltechnisch project beschikt u niet altijd over de juiste kennis en/of capaciteit. Base Consultancy helpt u van het uitwerken van uw plannen tot en met het begeleiden van de bouw. Onze werkwijze is er juist op gericht onaangename verassingen te voorkomen door:

  • telkens weer met vertrouwde gezichten nieuwe opdrachten aan te pakken;
  • altijd ramingen en begrotingen te overleggen die overeenkomen met de werkelijke kosten;
  • snel en vaak tussentijdse versies te toetsen bij de opdrachtgever en niet af te wachten met het overleggen van een ontwerp tot dit geperfectioneerd is;
  • altijd vooraf overleg te plegen over eventuele meerkosten bij advieswerk;
  • preventief meerwerk op de bouw te voorkomen door sluitende bestekken en goede
    verificatiegesprekken met aannemers;
  • realistische planningen te overleggen met heldere risico’s voor de voortgang.

Door vooraf helder en duidelijk te zijn, weet de opdrachtgever precies waar hij aan toe is.

Tot slot hebben wij ook oog voor de zachte kant van het project. De persoonlijke relatie tussen de opdrachtgever en Base Consultancy bepalen mede of een project goed draait. Onze mensen hebben passie en trots voor het werk, waardoor zij niet alleen zakelijk handelen, maar ook luisteren naar hun gevoel en dat van de klant. Hierdoor vinden wij beter aansluiting bij die klant, het project en het resultaat.

Door deze combinatie van een no nonsense harde kant en een menselijke zachte kant, zijn wij tegelijkertijd een regisseur op de projecten en een partner in het bouwproces.

Op February 2, 2015