Almar Online


Hardesteinstraat 19 8012 ES Zwolle
06 11320921 Klik om te bellen

Lokale SEO Expertise
Persoonlijke SEO Coaching
Persoonlijke aanpak

Over Almar Online

Wie is het gezicht achter Almar Online?

Mijn naam is Almar Hijlkema. Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd in lokale ondernemingen. Waar ik deze vroeger al fietsend over het industrieterrein verkende, kom ik tegenwoordig graag meer over bedrijven te weten via hun website. Ik vind het fantastisch om te kunnen helpen bij het online vindbaar maken van je bedrijf en het optimaliseren van je website. Dit heb ik eerst jarenlang voor diverse werkgevers gedaan, waar ik veel ervaring over SEO heb opgedaan en de transitie van offline naar online heb meegemaakt. Sinds 2014 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor mijzelf begonnen; Almar Online was geboren.

Waarvoor kun je bij Almar Online terecht?

Je kunt bij Almar Online voor drie uiteenlopende diensten terecht. Deze diensten hebben met elkaar gemeen dat ze allen zorgen voor een betere online vindbaarheid voor jouw bedrijf.

Lokale vindbaarheid: Wist je al dat maar liefst 97% van de klanten via internet in contact komt met een bedrijf? Als ik je hierbij ook vertel dat vrijwel de helft (46%) van de zoekopdrachten een lokale intentie heeft én dat 92% van de bezoekers niet verder kijken dan pagina 1 van de zoekopdrachten in Google, dan zul je begrijpen hoe belangrijk het is om lokaal hoog in de zoekresultaten gevonden te worden. Hierbij kan ik je helpen!

SEO coaching: Heb je al een website en wil je deze verbeteren? Met SEO coaching leer ik je de kneepjes van het vak. Ik bekijk je website en neem je mee in de wereld van Google Search Console, Google Analytics, Google Tag Manager en meer. En dat alles in écht begrijpelijke taal.

Video SEO: Met Video SEO zorg je ervoor dat je videomateriaal vindbaar wordt in online zoekmachines, zoals Google. Ik kan je niet alleen met behulp van mijn netwerk helpen om goed videomateriaal te maken, maar ik ben er ook voor je om dit te promoten. Daarnaast kun je ook voor YouTube SEO (je vindbaarheid in YouTube) bij mij terecht.

Waarom kies je voor Almar Online?

Je kiest voor Almar Online als je veel expertise in huis wil halen. Door alle opgedane ervaring bij diverse bedrijven heb ik veel van online vindbaarheid geleerd; zowel via Google als via YouTube. Daarnaast bestaat mijn zakelijke netwerk uit een aantal betrouwbare partners die mij kunnen helpen om goed videomateriaal voor je samen te stellen.

Wil je dat jouw website beter vindbaar wordt? Schakel dan mijn hulp in. Samen zetten we jouw bedrijf online op de kaart.

Almar Online: Jouw Partner in Lokale Vindbaarheid en Online Groei

Almar Online in het kort

Diensten

(online) Marketing
Bouw en onderhoud van websites
Consultancy
Internetmarketing
Lokale SEO
Online Videoproducties
Seo

Producten

Hosting
SEO Consultancy

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Almar Online


Hardesteinstraat 19 8012 ES Zwolle
06 11320921 Klik om te bellen